Välkommen till vår nya hemsida!

Välkommen till vår nya hemsida

Vår omvärld är i förändring och på CASALO har det också inneburit många förändringar. Vi har ställt om, analyserat och haft tid med att arbeta med vår riktning och att finslipa vårt erbjudande.

I dessa tider känns det extra viktigt att arbeta framåt med hjärtat. Vi kommer fortsätta vårt fantastiska samarbete med de kunder som vi har arbetat med i flera år men vi kommer också arbeta aktivt med att knyta nya spännande kontakter.

Våra nya hemsidor blir ett viktigt verktyg i detta arbete. Vi kommer nu kunna  tydliggöra vårt erbjudande så vi kan nå fler kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Parallellt med denna hemsida så lanserar vi vår webshop på www.casalo-home.se

Genom att starta en separat webbshop kan vi nå ut med våra utvalda produkter till fler och öka vår synlighet.

CASALO står för kvalité och en särskild kunskap om våra produkter och material. 2020 innebär att vi ännu mer kommer arbeta med våra produkter från grunden. Vi gräver där vi står och satsar ännu mer på lokala samarbeten och vår egna in house produktion som vi förstärker med nya maskiner inom t.ex. tryck och inramning. I vårt verksamhet strävar vi alltid efter att i så stor utsträckning som möjligt välja material som är skonsamma för människa och miljö.

Häng med på vår nya resa. Det sprakar och gnistrar. 

Vår hemsida innehåller cookies för en förbättrad användarupplevelse. När ni använder vår hemsida så godkänner ni detta.