PRIVAT

Vi erbjuder smakfulla och eleganta gardinlösningar för privata hem. Med lång erfarenhet och stor kunskap kan vi hjälpa er att få den funktion eller den design som ni är ute efter. Vi har ett stort utbud av textilier från ledande tillverkare. Tillsammans väljer vi ut det som passar just er och ert hem. 

Många vill ha ett unikt, personligt och originellt hem, men att komma dit är inte alltid lätt. Gardiner och textil inredning gör stor skillnad och vi vet vad som krävs för att omvandla en känsla, en vision till en lösning som motsvarar era önskemål.

 

FÖRETAG

På CASALO är vi specialiserade på professionell textilinredning och tar i samarbete med våra kunder, arkitekter och inredare fram den textila inredning som efterfrågas.
Gardiner är viktiga för alla typer av rum, de skapar ljus och ljudmiljö samt trivsel och känsla.
Oavsett om ni behöver textilier som är flamskyddade, Ökotex certifierade, ekologiska eller med specialegenskaper för ljusavskärmning, mörkläggning, eller ljuddämpning så kan vi hjälpa er hela vägen från idé till verklighet.

Vi trycker även på olika sorters textil för kundanpassade och helt unika gardin- och draperilösningar. Här är det bara fantasin som sätter gränsen. Företagets logo? Egen mönsterdesign, Bilder från företagets historia, projektets signaturmönster m.m.

styrning & smarta hem

Oavsett om du är hemma eller på jobbet och vill ansluta smarta, tekniska produkter och tjänster för att styra t.ex. belysning, uppvärmning, ljud, gardiner och solskydd, så har vi lösningen. Våra produkter är kompatibla med styrsystem som t.ex. KNX och Control4. 

Förvandla dina gardiner och ditt solskydd till intelligenta enheter. Kontakta oss för mer information.

 

Kontakta oss!

NÅGRA AV VÅRA LEVERANTÖRER

Kontakta oss och berätta om ditt projekt. 

Skriv till info@casalo.se eller ring oss på 040-300 155